Tips

Als professionele dakdekker uit de regio Roermond delen wij onze kennis over daken, dakbedekkingen, onderhoud en (het verhelpen van) lekkages.

René Pisters dakdekker in Roermond

Pisters dakdekker Roermond is een waar begrip geworden in de regio. Dat komt door onze jarenlange ervaring en vakkundigheid.

Lees meer

Dakwerken Roermond

Wij zijn er voor al uw dakwerken in Roermond. Dat wil zeggen dat we u in alle werkzaamheden op en rondom uw dak kunnen voorzien.

Lees meer

Dakkapel plaatsen Roermond

Op zoek naar een expert die uw dakkapel komt plaatsen in Roermond? Door onze jarenlange ervaring in dakwerken geven wij u passend advies.

Lees meer

Zinkwerk Roermond

Op zoek naar een professional in zinkwerk in Roermond? Voor zinken daken, zinken regenpijpen, zinken dakgoten en meer!

Lees meer

Platte daken Roermond

Op zoek naar iemand voor platte daken in Roermond en omgeving? Als dakdekker Roermond zijn wij met vele jaren ervaring de specialist in platte daken.

Lees meer

Bespaar op je energierekening

Lees meer

Dakreparatie Roermond

Heeft u last van dakschade in Roermond? Zorg ervoor dat zo spoedig mogelijk een dakreparatie wordt uitgevoerd door een vakkundige dakdekker.

Lees meer

Dakbeschot vervangen in de regio Roermond

Vraagt u zich af wat een dakbeschot is? Hier leest u alles over dakbeschot en waarom een dakbeschot vervangen dient te worden.

Lees meer

Dakonderhoud Roermond

Wenst u een lange levensduur van uw dak? Laat dan eens in de zoveel jaar uw dak controleren en onderhouden door een professionele dakdekker.

Lees meer

Dakleer vervangen in Roermond

Dakleer wordt ook wel bitumen genoemd. Het is de meest voorkomende soort dakbedekking voor een plat dak.

Lees meer

Dakgoot vervangen in Roermond

Een dakgoot zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd. Lekkages kunnen helaas niet altijd voorkomen worden. Wij repareren of vervangen dakgoten.

Lees meer

Hoe kan ik mijn dakpannen reinigen?

Uw dak beschermt uw woning tegen weersinvloeden. Om lang profijt te hebben van uw dakpannen is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen.

Lees meer

Wat zijn de voordelen en nadelen van een groen dak?

De voordelen van groene daken zijn groot, maar er hangen ook nadelen aan vast. We leggen u uit wat de voordelen en nadelen zijn van een groen dak. 

Lees meer

Waarom kiezen voor een dakkapel?

Denkt u na over het (laten) plaatsen van een dakkapel? In dit artikel bespreken we de voordelen van een dakkapel.

Lees meer

Waarvoor schakelt u een dakdekker in?

Twijfelt u of uw klus door een dakdekker geklaard dient te worden? Lees meer over het inschakelen van hulp van een dakdekker.

Lees meer

Wat als er water op het plat dak blijft staan?

Door neerslag ontstaat er water op uw plat dak. Normaal wordt dit water afgevoerd. Blijft het water staan? Ga dan op zoek naar de oorzaak.

Lees meer

Onderhoudstips voor dakpannen

Dakpannen beschermen uw woning tegen weersinvloeden. Voorkom beschadigingen met deze onderhoudstips.

Lees meer

Waar let ik op bij het kiezen van dakpannen?

Er bestaan verschillende soorten dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen en rieten, groene of zinken dakbedekking.

Lees meer