Waarvoor schakelt u een dakdekker in?

Contact

Rene Pisters Dakwerken B.V.
Uw dakdekker in de regio Roermond

06-23650058

info@renepistersdakwerken.nl

www.renepistersdakwerken.nl

De hulp van een dakdekker inschakelen

Het kan moeilijk zijn om te bepalen voor welke klus u de hulp van een dakdekker inschakelt. Sommige eenvoudige klussen kunt u misschien zelf uitvoeren. Denk aan het vervangen van enkele dakpannen, of het verhelpen van een verstopte dakgoot. Maar het grootste deel van de klussen kunt u beter door een professionele dakdekker laten uitvoeren.

Rene Pisters Dakwerken is een professionele dakdekker. Voor al uw dakwerken (groot en klein) staat ons team voor u klaar. Voor klussen zoals het onderhoud van uw dak, het plaatsen van dakkapellen, nieuwe platte daken en pannen daken kunt u bij ons terecht.

Advies van een ervaren dakdekker

Naast dat het werk dat een dakdekker uit voert gevaarlijk kan zijn voor iemand die dit niet dagelijks doet, is ook de kennis van een dakdekker onmisbaar. Als ervaren dakdekkersbedrijf geven wij u graag advies over de beste oplossing. Wij weten als geen ander welke soorten daken, pannen, materialen en oplossingen er zijn voor uw klus. Soms kan het zelfs mogelijk zijn om een reparatie uit te voeren in plaats van te vervangen, zodat u nog vele jaren plezier heeft van uw dak. Dat scheelt ook in uw portemonnee.

Dakonderhoud en reparatie

Dakonderhoud laten uitvoeren

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw dak is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Lekkages ontstaan vaak door scheuren en gaten in de dakbedekking die niet op tijd gerepareerd worden. Wij lopen uw dak grondig voor u na, zo voorkomt u onnodige lekkages.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan.